Mjeksia Alternative Integrative Homeopate Produkte te cerfikikuara bimore, vajra esenciale, produkte kozmetike artizanale, intoleranca ushqimore, ekzaminim I 131 parametrave trupore non-invasive, konsulta për humbje peshe

BIO KASALLA
Rruga Hoxha Tahsim, Tirana, אלבניה

P: +355 692097888
Description:

Aparature qe na tregon 140 analiza dhe qe i perfitojme pa u cpuar konsult per te riparuar problemet qe dalin pasi analizohet shkaku dhe kemi mundesi te kemi dhe produkete bio qe mund ti beni te tuajen ne qofte se e shikoni te arsyeshme. Apparatus that shows us 140 analyzes and that we benefit from without consulting to repair the problems that arise after the cause is analyzed and we have the opportunity to have bio products that you can make your own if you see fit.